TunSafe Forum

Welcome to the TunSafe Community Forum. This is open for discussions related to TunSafe and the WireGuard protocol.

You are not logged in.

#1 2018-12-28 17:23:59

donutbrew
Member
Registered: 2018-12-28
Posts: 1

Tunsafe routes properly to VPN's LAN, but not to internet

HI,
Using Tunsafe on macOS 10.14.2, I am able to connect to my remote LAN through Wireguard, but I can't access the internet when connected. I can, however access any computer within the LAN.

Using the same setup, I can access the LAN and internet from the iOS Wireguard client, so in general, I think my routing is ok on the server. It's probably some issue on the macOS routing side.

Thanks for any help you all can give!

Here is my client conf file:
[Interface]
PrivateKey = <client2privatekey>
Address = 10.10.9.4/32
DNS = 192.168.0.4

[Peer]
PublicKey = <serverpublickey>
Endpoint = my domain.com:51820
AllowedIPs = 0.0.0.0/0, ::/0

Here is my server wg0.conf ( I have 2 peers set up--the first is the working iOS client):
[Interface]
Address = 10.10.9.1/24
ListenPort = 501

PrivateKey = <servreprivatekey>
PostUp = iptables -A FORWARD -i %i -j ACCEPT; iptables -A FORWARD -o %i -j ACCEPT; iptables -t nat -A POSTROUTING -o wlan0 -j MASQUERADE
PostDown = iptables -D FORWARD -i %i -j ACCEPT; iptables -D FORWARD -o %i -j ACCEPT; iptables -t nat -D POSTROUTING -o wlan0 -j MASQUERADE

[Peer]
#Client1
PublicKey <client1publickey>
AllowedIPs = 10.10.9.2/32

[Peer]
#Client2
PublicKey = <client2publickey>
AllowedIPs = 10.10.9.4/32

Offline

#2 2018-12-30 00:53:02

ludde
Administrator
Registered: 2018-03-09
Posts: 117

Re: Tunsafe routes properly to VPN's LAN, but not to internet

Which version of TunSafe is this?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB