TunSafe Forum

Welcome to the TunSafe Community Forum. This is open for discussions related to TunSafe and the WireGuard protocol.

You are not logged in.

#1 2018-05-02 18:20:41

The LT
Member
Registered: 2018-05-02
Posts: 1

Routes behaviour like in 1.2

Hello, the OS X client is working fine, although I am having trouble with adding additional routes.

Can the client be updated to add routes as per "AllowedIPs"? The Windows version already does this AFAIK as per this  thread.

Documentation is lacking and I can't seem to manage adding my own routes while invoking the binary through LaunchDaemons.

Thanks

Last edited by The LT (2018-05-02 18:40:45)

Offline

#2 2018-06-20 23:35:18

ludde
Administrator
Registered: 2018-03-09
Posts: 101

Re: Routes behaviour like in 1.2

I've uploaded TunSafe 1.3-rc3 for OSX.

Offline

#3 2018-11-23 03:37:30

Box
Member
Registered: 2018-11-23
Posts: 1

Re: Routes behaviour like in 1.2

thanks!
how to config the   Routes behaviour?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB